Skip to content

Mads Langer: ‘Behold’

11/05/2011

Mads Langer: ‘Behold’

Udgivelsesdato: 9. Maj 2011Mads Langer Behold


Den unge Tim Christensen, den sårbare guitar-yngling. Kært barn har mange navne, og Mads Langer er ikke en undtagelse. Mads Langer har med sit nye album ‘Behold’ kigget på sine tidligere hits, bl. a. “You’re not alone”, og givet dem en genindspilning.

Berlingske:
4 noder ”(…)Langer viser sig på ny som en særdeles ferm melodisnedker, der klagende og ofte smukt besynger kærligheden fra flere hjørner.”

Jyllandsposten:
4 noder ”(…)det klæder den danske sangskriver at løsne op for hangen til kysk og knugende singer/songwriter-tradition, for som rockpoet er han på det jævne.”

Gaffa:
3 noder ”Det er både hyggeligt, melodisk og café latte-venligt, men spændende kan man ikke kalde det.”

Soundvenue:
3 noder”(…)det er som om, Mads Langer vil mere, end han i realiteten kan. Han sigter højt, og det er sympatisk og beundringsværdigt i sig selv, men han rammer ikke helt plet.”

Politiken:
3 noder “(…)albummet (er) præget af en mere nedbarberet lyd, og det klæder Mads Langer, der dog ikke kan dy sig helt for at afskrive sine storslåede omkvæd.”

BT:
3 noder“Rar at lytte til, men alt for hurtigt glemt.”

Ekstra Bladet:
2 noder“(…) de klynkende kærlighedssange er så nydelige og drænet for blod, sved, tårer og originalitet, at pladens 49 minutter føles som en endeløs ørkenvandring.”

Århus Stiftstidende:
3 noder ” “Behold” taber dog en del ved, at tre af sangene tidligere er udgivet. Arrangementerne er anderledes, jo jo; Men “Remains of You”, “Fact Fiction” og “Last Flower” bliver ikke serveret på revolutionerende, dybe tallerkner”

Musikeren nyder 3,13 noder ud af 6

3 noderMads Langer spillede sammen med Dúné i løbet af første sæson af DR2’s Backstage. De forkælede publikum og seerne med en fælles udgave af Dúné’s Dry Lips, der gik direkte over i en lidt mere upbeat udgave af Mads Langers Poem with no Rhyme. Enjoy!


Hvad synes du om albummet? Del dine holdninger, og du får udelt opmærksomhed!

Reklamer
No comments yet

Hvad er DIN musikalske mening?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: