Skip to content

WhoMadeWho: ‘Knee Deep’

12/05/2011

WhoMadeWho: ‘Knee Deep’

Udgivelsesdato: 26. April 2011

WhoMadeWho - Knee Deep


WhoMadeWho, eller HvemLavedeHvem i folkemunde, har fået succes både ude og hjemme. Bandet har både gået hver sine vegne, såvel som lavede hits sammen. Knee Deep er det tredje album udsendt af gruppen, og deres lavhastigheds discodub er tilbage endnu en gang. Med kun 8 sange på, kan albummet betegnes som en MiniCD-udgivelse.

Gaffa:
5 noder ”På dette nye mini-album eksperimenterer WhoMadeWho med en mere indadvendt og dyster lyd, som virkelig klæder den velspillende trio.”

Soundvenue:
3 noder ”(…) selv om WhoMadeWho på flot vis destillerer deres stil og lyd ned til et mørkere og mere minimalistisk, elektronisk udtryk, så mangler der en altafgørende nerve. Som lytter ved man simpelthen ikke, hvor man skal parkere de musikalske udtryk, trioen sender i retning af én.”

Politiken:
4 noder“WhoMadeWho har ikke travlt med at få diskokuglen til at rotere, men trækker festen af led, så den flyder over af vemod og længsel. (…) Og den mindre falset flamboyante stil klæder både ham og det synthhvirvlende groove.”

Underlyd:
5 noder“Generelt for albummet er det stærkt materiale, men der er visse momenter hvor WhoMadeWho ikke helt har formået at udnytte det til fulde.”

Berlingske:
5 noder“(…) der er en anderledes ro, en dysterhed, som emmer af melankoli og stemning og ingenting forceres – end ikke når det virker mest oplagt at lade et track eksplodere i vild dans.”

Jyllandsposten:
4 noder “De otte numres opbygning vidner om en trio, der er fortrolig med rigtige instrumenter, men som samtidig finder styrke i en svaghed for et godt dansebeat og en elektronisk markanthed. (…) Der, hvor WhoMadeWho skal have fokus fremadrettet, er i skærpelsen af den vokale fremtoning. (…) Der må ind imellem godt spædes op med en god portion attitude og fandenivoldskhed, når ordene skal adresseres.”

Bandet nyder 4.33 noder ud af 6

4 og en halv node


WhoMadeWho har, i forbindelse med deres nye album, udgivet singlen “Every Minute Alone” og dertil følger selvfølgelig en video. Videoen foregår i et mindst lige så underligt og tomt univers som videoen til “Keep Me In My Plane” Men videoen repræsenterer godt den nye, dystre lyd WhoMadeWho er flyttet over i.

Som en ekstra lille godbid kan vi musik-elskere høre hele CD’en ovre på Kompakt.FM.

Hvad synes du om albummet? Del dine holdninger, og du får udelt opmærksomhed!

Reklamer
No comments yet

Hvad er DIN musikalske mening?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: