Skip to content

Heidi Herløw: ‘Talisman’

06/06/2011

Heidi Herløw:‘Talisman’

Udgivelsesdato: 30. Maj 2011

Heidi Herløw - Talisman


Som så mange andre X-Factor-stjerner var der tale om en strålende, men kortvarig, vej mod albumhitlisterne. Heidi, som hun blot hed dengang, solgte guld, men hendes efterfølgende album, Talisman, ville det store pladeselskab Universal ikke være med på. En trist historie om endnu en X-Factor-stjerne.
Men heldigvis fandt Heidi ny energi i form af sit efternavn Herløw og Playground Music. Nu kunne Heidi fokusere på sin musik endnu engang og denne gang under navnet Herløw. Denne gang får hun endda hjælp af Tim Christensen på cover-numret ”Shame On Us”. Om det nye pladeselskab og det nye kunstnernavn har hjulpet er op til jer og anmelderne.


Gaffa:
4 noder ”(…) det skal understreges, at hendes vokal er utrolig smidig, blød og naturligt fyldt med talent. (…) Den intimitet, inderlighed og intensitet, som kigger frem i Toy Of Glass og Longing, er der for lidt af på albummet.”

Jyllandsposten:
”Ordinær og melodisk flad højskole-rock med kliché-flove tekster, der ikke giver antydning af, at Heidi har noget som helst på hjerte. ”

Ekstra Bladet:
2 noder “Herløws pop er som lunken skummetmælk, og trods en tydelig higen efter smagfuldhed i traurig stil med Mads Langer, Tina Dickow og Tim Christensen, der medvirker, så løber de gode hensigter ud i ingenting for sangerinden”

Lydtapet:
3 noder ””A New You” og ”Toy Of Glass” er gode, stærke numre, hvor Heidi viser, at hun har en indie-poppet nerve, som hun burde hæfte sig mere ved, for disse numre er også pladens absolut bedste. (…) Det er mainstream, sikkert og godt udført, men det mangler flere stærke numre”

Kunstneren nyder: 2.5 noder ud af 6

2enhalv noder


Sangen ‘Angerholic’ var den single, der indledte Heidi Herløws nye eventyr uden hjælp, hvor hun alene stod i en kamp om at finde et nyt pladeselskab. Sangen handler, som Heidi selv synger i sangen, om at være afhængig af vrede. Heidi prøver sit vokale leje af i sangen, og om det lykkedes kan du selv bedømme lige nedenunder. Klik blot “Play” og forbered dig på en hævngerrig X-Factor- deltagers moderne udskejelser.Hvad synes du om X-Factor? Diskussionen er oplagt, og vi vil gerne høre din mening. Skriv din kommentar nedenunder og få udelt opmærksomhed.

Reklamer
No comments yet

Hvad er DIN musikalske mening?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: