Skip to content

With No Arms and Legs: ‘With No Arms and Legs’

10/07/2011

With no Arms and Legs:‘With no Arms and Legs’

Udgivelsesdato: 20. Juni 2011

With No Arms and Legs


Bare fordi noget er optaget i en kirke, betyder det ikke at det skal handle om Gud, Jesus og orgler. Der er både strygere, saxofoner og et sandt virvar af vokaler på With No Arms and Legs’ selvbetitlede album. Sidst jeg talte havde der været mere end 20 forskellige kunstnere indover debutalbummet, nogle fra bl. a. The Rumour Said Fire, Hymns from Nineveh og Fallulah. De er altså ikke et ubeskrevet blad, men tværtimod et vidtrækkende og prægtigt lysegrønt blad. Men om de kan få det ned på en skive, det er op til jer, kære læsere. Lyt med nederst, og følg med i anmeldelserne.


Århus Stiftstidende:
3 noder ”et skævt, interessant, men desværre også noget rodet lydbillede som resultat. Potentiale rummer bandet bestemt, men udtrykket mangler at blive forfinet en smule.”

Gaffa:
3 noder ”Albummet er indspillet i Brorsons Kirke, og der er da også højt til loftet i With No Arms And Legs’ univers, der fletter generøse mængder blæsere ind i den typisk energiske kerne skåret i lettere støjende synth- og guitarflader. Resultatet er på samme tid et charmerende miskmask og et vidnesbyrd om et band, der stadig synes at søge efter sin retning.”

Underlyd:
3 og en halv node “Der er ikke mange momenter på den selvbetitlede album With No Arms And Legs, som ikke er glædesbringende og på samme tid alvorlige. (…) Dog, når man har hørt albummet igennem en del gange, kunne man måske savne noget der var mere ‘revolutionerende’ og ‘nyt’.”

Undertoner:
3 noder “(…) en anden ting er at insistere på, at man har evnerne, kontrollen og det tekniske overskud til at kunne indspille i direkte hug og få alt med. Og hvad det angår, er With No Arms and Legs desværre ikke klar til at fylde hele rummet ud endnu. (…) Alle tre sangere synger habilt, men snubler over hinanden i trangen til at lede lige meget energi ud i samme rum. (…) Jeg er altid en sucker for grupper eller kunstnere, der påkræver sig pladsen til at vise, at de har noget ekstraordinært at fortælle. (…) With No Arms and Legs påkræver sig denne plads. Men jeg synes stadig, at de mangler et videre skub for at kunne fylde rummet helt ud.”

Bandet nyder: 3.13 noder ud af 6

3 noder


Denne gang er I, kære læsere, virkeligt heldige. I kan høre hele CD’en direkte fra Musikmeldelser, og hvis I synes godt om det kan I, med et eneste klik, gå direkte til at støtte bandet med et køb. I kan få lov til at høre det som Gaffa kalder ”miskmask” og som Århus Stiftstidende kalder ”skævt, interessant” med det samme, direkte gennem din telefonlinje. Det kræver bare et klik og en smule mod.
Skaber Brorsons kirke god musik ifølge dig? Har With No Arms and Legs i virkeligheden lidt for mange musikalske ben og arme? Del din holdning og få udelt opmærksomhed!

Reklamer
No comments yet

Hvad er DIN musikalske mening?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: