Skip to content

hunch bettors: ‘Splash-Dancing Kids EP’

17/08/2011

Hunch Bettors:‘Splash-Dancing Kids EP’

Udgivelsesdato: 17. Maj 2011

Hunch Bettors - Splash-Dancing Kids EP


hunch bettors er både brudt igennem via Det Elektriske Barometer og via DR’s Karrierekanon. Indtil nu har gennembruddet kun ledt op til en EP, der viser potentialet, der ligger gemt inde i Holstebro-bandet. Som en række andre bands er der Americana-ånd, Folk-vokal og guitar-klang. hunch bettors lægger ud med sangen I’m An Escapologist, men hovedværket på EP’en er nok P3-hittet Nothing But Green Lights. Om hunch bettors er værd at satse på kan du se nedenunder.


Soundvenue:
4 noder ”’Nothing But Green Lights’; et nummer hvorpå forsanger Jeppe Ladegaards fjerlette popvokal på elegant vis smyger sig om et letbenet guitartema, en simpel rytmesektion og stemningsskabende blæsere. Det er ikke stor kunst – men det er svært at benægte hitpotentialet. (…) Forløsningen kommer ganske vist aldrig i ep-formatet, men talentet er der sat en stor fed streg under – nu venter vi bare på fuldlængdedebuten.”

Gaffa:
5 noder ”hunch bettors er naive uden at være studentikose, højstemte uden at være prætentiøse, ærlige uden at være påtrængende. (…) Allerede på den halvandet minuts lange intro I’m An Escapologist er der nærvær og kuldegysninger. Fleet Foxes’ Sun Giant-homagen Nothing But Green Lights er et veritabelt hit. Bedømt i forhold til ep-udgivelser ganske fremragende! Send mere…”

Undertoner:
5 noder “Det (red. Nothing But Green Lights) er et både lunt, stemningsfuldt og melodiøst nummer, hvis klang med hjælp fra blæsere og kor finder det helt perfekte leje mellem jordbunden og himmelstræbende. Det er uden tvivl ep’ens højdepunkt. (…) Det er nu ikke ikke kritikpunkter, der hører til i den alvorlige afdeling, og efter de knap 20 minutters introduktion til Hunch Bettors er jeg stadig overbevist om, at der her er noget, der er værd at følge fremover. Især for en debut-ep er de fem tilpas storladne folkrocknumre velkomponerede, og de glider uproblematisk fremad.”

Bandet nyder: 4.67 noder ud af 6

4 og en halve node


Selvom Nothing But Green Lights godt nok er kronen på værket, så skal det ikke afholde os fra at vise jer mere end blot én sang. Jeg vil ikke sige meget andet, end at der er lidt til det aktive Folk-øre og til den Guitar-elskende lytter. Her får I Soundcloud og hunch bettors i én sød forening. Alle sangene kan høres på Bandcamp.
Har du en anelse om, at hunch bettors er værd at satse på? Er du ved at være godt træt af Fleet Fox-esque folk? Tryk på ‘Skriv en kommentar’ og… tja… Skriv en kommentar!

Reklamer
No comments yet

Hvad er DIN musikalske mening?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: