Skip to content

Supershine: ‘Diamond Valley’

24/08/2011

Supershine:‘Diamond Valley’

Udgivelsesdato: 22. August 2011

Supershine - Diamond Valley


Kristoffer Blom, Simon McNair, Christoffer Iuel, Mathias Sarsgaard. Det er drengene bag Supershine, og du gør nok bedst i at huske navnet. Nu er drengene nemlig, efter 5 år, kommet op af den københavnske undergrund med et debut-album under bæltet. Og på albummet står der #001. De fyrer op for rock, som vores fædre drømte om. Der er synth, men der er også øretævende vokal og guitar og bas nok til at fader får lyst til at købe en koncert-billet. Vokalen har til tider meget til fælles med 70’ernes Glamrock, og der er da bestemt også lidt læder involveret. Men kun lige nok til at drengene bliver cool uden at få det for varmt. Supershine er begyndt at skinne, men tør anmelderne tage solbrillerne af?


BT:
3 noder ”De har look’et. De har talentet. Og forsanger Kristoffer Blom har i dén grad stemmen. Men alt dette til trods er danske Supershines debut-album ikke helt, hvad det burde være. (…) Men fra tid til anden falder tingene i hak. (…) Giv drengene én chance til. To’eren rammer med garanti lige i plet.”

Lydtapet:
4 noder ”(…) uanset hvad man måtte mene om musikken, lyder Diamond Valley i hvert fald godt. (…) Efter et lækkert prelude brager ”Circus Vitae” gennem højtalerne og giver en forsmag på, hvad der er i vente. (…) I det store hele synes jeg, de slipper godt fra det. Men de skal også overveje, om der hele tiden skal være så højt til loftet. Supershine skal ikke lastes for at have ambitioner, men en sang behøver ikke være stor for at være god.”

Gaffa:
3 noder “At være forsanger i et rockband kræver skuespiltalent. (…) Det er en hårfin balance, som Supershines Kristoffer Blom ikke altid rammer. (…) Danske Supershine rammer ellers et flot håndværksmæssigt niveau på debuten Diamond Valley(…) Kvartettens helt store udfordring ligger i sangene, der ofte lyder som Rytmekons-hjemmeopgaver til topkarakter snarere end noget, der udspringer organisk”

Bandet nyder: 3.33 noder ud af 6

3 og en halv node


Bandet har en hjemmeside, som I kan få adgang til ved at trykke på ”Supershine” i overskriften. Der er der adgang til gratis musik på Facebook og 4 sange at streame på Soundcloud. Men eftersom bandet har en musikvideo, der er visuelt i fjern familie med The Killers’ musikvideo til ‘Bones’, synes vi den var passende. Lyden i singlen ‘The Ones Who Never Live’ demonstrerer også godt Kristoffer Bloms vokal og bandets Editors-lignende lyd.
Skal Supershine blive ved med at skinne udenfor den danske undergrund? Bliver det først noget værd på 2’eren eller er anmelderne bare blinde? Skriv din mening ned og send den til os lige nedenunder!

Reklamer
No comments yet

Hvad er DIN musikalske mening?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: