Skip to content

Laust Sonne: ‘Laust Sonne’

12/09/2011

Laust Sonne:‘Laust Sonne’

Udgivelsesdato: 29. August 2011

Laust Sonne - Laust Sonne


Der er skræmmende meget Private over Laust Sonne. Selvom kunstneren kommer fra et udpræget rock-band, D.A.D, så er det for det meste pop, der er at finde på debutalbummet. Vokalen har også et stænk af Thomas Troelsen, der ligeledes passer til Laust Sonnes dekadente kostume på albumcoveret. Om albummet er ligeså udpræget og anderledes, kan anmelderne afsløre.


Soundvenue:
2 noder ”Bevægelsen mod et mere elektronisk udtryk kunne allerede fornemmes på den efterhånden to år gamle singleforløber ‘Spell On You’, som var en flirtende og veloplagt skive pop med Prince-falset og spændstigt basspor. Det niveau lever Laust Sonne desværre ikke op til på resten af albummet, der har svært ved at finde sit ståsted. (…) Et skuffende udspil fra en musiker, der givetvis har mere i sig.”

Lydtapet:
3 noder ”Laust er en mand af mange talenter, men derfor var det nu alligevel en overraskelse for de fleste, da han sprang ud som rendyrket popdreng. (…) albummet ender (…) som en noget uforløst affære. Jeg tror stadig, han har et lækkert popalbum i sig. Med Laust Sonne er han på vej, men har ikke nået destinationen endnu.”

Gaffa:
2 noder “Laust Sonne har kastet sin kærlighed over diskomusikken og forsøger på albummet at få en tidssvarende lyd ud af festlighederne. Det lykkes langtfra overbevisende. (…) Laust Sonne er en noget forudsigelig maskinpark, der i sine dårlige øjeblikke lyder som en X Factor-vinder, der er blevet produceret af Thomas Troelsen.”

Berlingske:
3 noder ”Denne gang kaster Sonne sig over poppen fra forskellige vinkler (…) Resultatet lyder både godt og hult. Det store lydbølgebrydende hit mangler, men melodierne lander dæleme. (…) man bliver i tvivl om, hvorvidt det er rene formeksperimenter, der fylder højttalerne? Skabt fordi han kan.”

Jyllandsposten:
3 noder “Nu skal det være anderledes, og Sonne tager et opportunistisk kæmpespring fra kringlet progrock til tøse-tidsrigtig pop (…) Godt håndværk og flere fine melodier sikrer dog Laust Sonne en kommerciel lottokupon med pæne vinderchancer. Bl.a. i form af den electro-smidige og falset-fede ”Lost My Heart”.”

Kunstneren nyder: 2.6 noder ud af 6

2 og en halv noder


Selvom det ikke er den primære single, så er ”Lost My Heart” lidt nyere, og så er videoen også en tand mere lækker at se på af … feminine grunde. Vi syntes ”Spell On You” var lidt for underlig. Men den kan I heldigvis finde og downloade på hans Facebook-side, som I finder ved at klikke på kunstnernavnet i toppen. ”Lost My Heart” er også meget danse-venlig, og dansabel musik kan vi rigtigt godt lide. Så hvis I tager til fest på fredag, så tager lige Laust Sonne med. Det kan være han finder sit hjerte.
Er Laust Sonne en utroværdig pop-spiller? Er han klædt helt korrekt til sin rolle? Er musikken til at danse til? SKRIV en kommentar nedenunder!

Reklamer
No comments yet

Hvad er DIN musikalske mening?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: