Skip to content

Indianna Dawn: ‘Somebody’s Dead’

22/09/2011

Indianna Dawn:‘Somebody’s Dead’

Udgivelsesdato: 12. September 2011

Indianna Dawn - Somebody's Dead


‘Lidt vaskeægte country’ kalder de det. Og selvom vi ikke har vidtrækkende plæner med ørken og prærieulve i Danmark, så har vi guitarer og vokal som Dianna Dønns, hvis navn vist nok lægger navn til bandet, og Nicoline Mørup. Tina Dickow kommer umiddelbart til tankerne, når man hører Indianna Dawn, og de tilhører da bestemt også samme genre. Om Indianna Dawns tekster og kompositioner når samme niveau som Tina Dickow kan I læse og høre nedenunder.


Gaffa:
4 noder ”Danske Indianna Dawn albumdebuterer med et helt igennem hæderligt værk, der fra ende til anden er spundet om country tilsat betragtelige doser pop. (…) Indianna Dawn havde taget sig endnu stærkere ud, hvis man på kompromisløs vis havde stræbt efter et mere rendyrket autentisk udtryk”

Lydtapet:
3 noder ”Indianna Dawn spiller alternativ country, med et par enkelte afstikkere til folk – og jazzede elementer (…) den konstante brug af banjoen på de 10 numre, gør, at den mister sin styrke og sin charme (…) Hvor ville jeg gerne høre denne plade, hvor den fik lov at være lidt støvet, og hvor den var knap så korrekt og perfekt indspillet. Det ville give en helt anden baggrund til Dianna Dønns meget fine vokal, for numrene er der.”

Jyllandsposten:
3 noder “Det er ikke de store livsfarlige chancer, som debutantbandet Indianna Dawn tager. Men man må give den danske gruppe den respekt, at den (…) ganske dygtigt spiller sig til en omgang country. (…) Det ville gavne oplevelsen af Indianna Dawn, hvis bandet enten satsede hundrede procent på et rustent udtryk eller den ultimative poppede oplevelse.”

Bandet nyder: 3.33 noder ud af 6

3 og en halv node


Heri finder du både banjo, country-guitar og country-vokal fra de to Dawn-damer. I stemningen har de også iført sig mokkasiner til denne lille huskoncert. Der er ikke mange deltagende, men de holder hovedet højt og lader banjoen ringe. Det er hyggeligt, og country er da også meget hyggeligt! Især med mokkasiner på.
Er mokkasiner yt? Er ordet ‘yt’ yt? Har country en plads i dit hjerte, så del din holdning i kommentarfeltet!

Reklamer
No comments yet

Hvad er DIN musikalske mening?

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: